Bemiddeling

Hoe werkt het?

Bij Fobbe Campers kunt u uw camper te koop aanbieden, wij bemiddelen voor u of kopen de camper van u!

Bemiddeling
Bij bemiddeling verkopen wij de camper voor u! U hoeft hier zelf niet mee aan de slag want wij verkopen uw camper voor u! Wij adverteren de camper voor u op onze eigen website, Marktplaats, Speurders, 2e hands.nl, tweedehands.net, campercaravans.nl en nog diverse andere advertentie sites om zo een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Tevens wordt uw camper bij ons te koop aangeboden op ons occasions plein! Wij geven u de unieke mogelijkheid om uw camper met garantie te verkopen via ons eigen werkplaats en service systeem en tevens kan er op uw camper weer ingeruild worden.

Directe verkoop
Bij directe verkoop verkoopt u de camper aan ons rechtstreeks! Bij Fobbe campers kunt u uw camper rechtstreeks aan ons te koop aanbieden in dit geval bemiddelen wij niet voor maar kopen wij de camper rechtstreeks van u in. Het grote voordeel is dat dit sneller gaat en u gelijk uw geld in de hand of op uw rekening heeft.

Waarom uw camper bij ons aanbieden?
– Wij geven een goede prijs of proberen bij bemiddeling een zo hoog mogelijke prijs voor u te krijgen.
– U hoeft u niet zelf druk te maken over de verkoop van uw camper.
– Potentiële kopers hebben een mogelijkheid tot inruil en garantie.
– U hoeft niet tientallen potentiële kopers te woord te staan of e-mails te beantwoorden.
– U hoeft niet meerdere dure advertenties te plaatsen en bij te houden.
– U kunt gebruik maken van ons grote betrouwbare klanten netwerk.

Uw camper aanbieden
Heel simpel! U stuurt een email naar campers@fobbe.nl met zoveel mogelijk gegevens van de camper, uw naam, telefoonnummer en een paar foto’s van de camper. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie van ons over wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard mag u ook telefonisch contact met ons opnemen op 0525-633300 of
06-21268571 voor meer informatie.

Betaling en afhandeling
Gaat u akkoord met ons bod bij directe verkoop, dan zorgen wij voor een snelle en correcte financiële afhandeling. Bij verkoop ontvangt u van ons een inkoopfactuur en vrijwaring van uw kentekenbewijs (wij zijn RDW erkend).

Wilt u uw camper via onze bemiddeling verkopen dan gaan we met u overleggen m.b.t. de vraagprijs en de overige aangeboden opties over de manier van verkoop. U kunt de camper brengen of wij komen de camper bij u ophalen. Bij verkoop ontvangt u van ons een inkoopfactuur en vrijwaring van uw kentekenbewijs (wij zijn RDW erkend).

OPENINGSTIJDEN

maandag:     09:00 – 17:00
dinsdag:        09:00 – 17:00
woensdag:    09:00 – 17:00
donderdag:  09:00 – 17:00
vrijdag:          09:00 – 17:00
zaterdag:      10:00 – 17:00
zondag:         gesloten

CONTACTGEGEVENS

Fobbe Campers
Broekerenk 33-35
8095 RP ’t Loo Oldebroek

0525-633 300
06-212 685 71
campers@fobbe.nl